Varma LVI-kumppani

LVI-työt Helsingistä taloyhtiöille ja yrityksille

VILU Works on helsinkiläinen kylmätekniikkaan ja lämpöpumppuihin erikoistunut LVI-kumppani, joka palvelee kaikkialla Uudellamaalla. Rakennamme ja ylläpidämme kestäviä, energiatehokkaita ja innovatiivisia LVI-ratkaisuja, jotka tuovat todellista arvoa yrityksellenne tai taloyhtiöllenne.

  • Energiansäästöratkaisut
  • Vikakeikat
  • Toistuviin hälytyksiin reagointi
  • Räätälöidyt huoltosopimukset 
  • LVI -Urakointi
  • Lämpöpumput
  • Kylmälaitteet (jäähdytyslaitteet, keittiölaitteet, kylmä- ja pakastehuoneet)

Rehellinen asiakaslähtöisyys ja kokonaisvaltainen talotekninen ymmärrys muodostavat kivijalan, jolle perustamme palvelumme.

Pyydä tarjous ›

Ongelmia LVI-järjestelmässä? Meiltä viankorjaus myös etänä

Tekninen tukemme takaa ripeän reagoinnin yritysten ja taloyhtiöiden LVI-järjestelmien ongelmiin ennen kuin ne pääsevät aiheuttamaan suurempia häiriöitä tai kustannuksia.

Soita palvelunumeroon, niin katsotaan hoituuko ongelma etänä vai tulemmeko paikan päälle pistämään homman kuntoon!

Teknisen tuen palvelunumero

050 512 4596

Vian korjaus etänä, hinnat sis. alv.

  • klo 8–16 70 € 
  • klo 16–20 110 €
Soita 050 512 4596

Huoltosopimus pidentää kiinteistön elinkaarta

Huoltosopimus on olennainen osa yritysten ja taloyhtiöiden kiinteistönhallintastrategiaa. Räätälöidyt huoltosopimuksemme on suunniteltu vähentämään odottamattomien vikojen riskiä, parantamaan energiatehokkuutta ja takaamaan järjestelmienne jatkuva toimintakyky.

Keskiössä on ennaltaehkäisevä huolto, joka tähtää potentiaalisten ongelmien tunnistamiseen ja korjaamiseen ennen kuin ne ehtivät kehittyä vakaviksi. Säännölliset tarkastukset ja huoltotoimet pidentävät LVI-laitteiden käyttöikää, parantavat niiden suorituskykyä ja vähentävät energiankulutusta. 

Huoltosopimuksen avulla pystytte helpommin ennakoimaan kiinteistönne ylläpitokulujen budjetoinnin. Kiinteähintaiset sopimukset mahdollistavat tarkemman taloudellisen suunnittelun ilman odottamattomista korjauksista ja vikatilanteista syntyviä kuluja. Kun järjestelmien kunto on tiedossa, on myös suurempien remonttien ajankohta helpompi arvioida. 

Kun me vastaamme kiinteistönne huollosta, käytössänne on taloteknisen kokonaisuuden hallitseva ammattilainen yksittäisen osa-alueen korjaajan sijaan. Raporttien avulla hallituksen on helppo muodostaa kattava kuva kiinteistönne LVI-järjestelmien tilasta ja suorituskyvystä, mikä auttaa tekemään päätöksiä kiinteistönne ylläpidosta ja mahdollisista parannuksista.

Takaa kiinteistönne tulevaisuus – laaditaan yhdessä tarpeitanne vastaava huoltosopimus!

Aloitetaan yhteistyö ›

Mutkatonta asiakaspalvelua & taloteknistä ammattitaitoa

”Yhteistyö Vilu Worksin kanssa on ollut helppoa ja palkitsevaa. Arvostamme kumppaneissamme yhteistyön osalta luotettavuutta, järjestelmällisyyttä ja halukkuutta palvella asiakkaita, joihin Vilu Works on vastannut erinomaisesti."

Joni Kovanen
Heatco Finland Oy
Tekninen johtaja / Technical director

Tutustu referensseihimme ›

Kiinnostuitko? Anna meidän auttaa sinua!

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita