Palvelumme kotitalouksille

Lämpöpumpun asennus Helsingissä ja muualla Uudellamaalla

Älä turhaan palele pakkasella tai kärsi kesäkuumalla: VILU Works toimittaa ja asentaa kaikentyyppiset lämpöpumput Helsingin ja koko Uudenmaan alueella. 

Palvelemme kokonaisvaltaisesti suunnittelusta asennukseen sekä huoltoon ja korjaukseen. Kun puhumme kokonaisvaltaisesta, tarkoitamme sitä. Ymmärrys ja kiinnostus kiinteistötekniikkaa kohtaan helpottaa asioiden tulkitsemista kokonaisuutena – ja se on molempien osapuolten etu.

Asennamme lähes kaikkia laatumerkkejä, ja sopiva laite löytyy kohteen koosta riippumatta niin pientaloon kuin kerrostalohuoneistoonkin. 

Kustannus- ja energiatehokas, kohteeseensa parhaiten soveltuva ratkaisu toteutetaan LVI-ammattilaisen avulla

Ota meihin yhteyttä ›

Ilmalämpöpumppu

Nosta kotisi mukavuutta energiatehokkaasti ilmalämpöpumpulla: varmaa viilennystä ja kunnon lämpöä, miten vain haluat. Ilmalämpöpumppu on asennettavissa lähes joka kohteeseen, myös kerrostaloasuntoihin.

Mitoitamme laitteet kohteesi mukaan. Nykypumpuista löytyy varmasti jokaiselle sopiva, kaipaatpa sitten älyominaisuuksia, hiljaisuutta tai esimerkiksi takan lämpöä tehokkaasti kierrättävää toimintoa. 

Tilaa omasi ›

Ilma-vesilämpöpumppu

Ilma-vesilämpöpumpulla voidaan korvata olemassa oleva lämmitysjärjestelmä, mutta se soveltuu myös vanhan rinnalle.

Verrattuna perinteiseen ilmalämpöpumppuun ilma-vesiratkaisu tarjoaa nimittäin paremman lämpötilan vakauden ja tehokkuuden myös kylmempinä päivinä. Se ei vaadi maaperään upotettua kaivoa tai putkistoja, mikä tekee asennuksesta edullisempaa ja mahdollistaa taloudellisen, uusiutuvan lämpöenergian hyödyntämisen myös niissä kohteissa, joissa maalämpöä ei ole mahdollista käyttää. 

Tilaa omasi ›

Maalämpöpumppu

Tasaista lämpöä ympäri vuoden: maalämpöpumppu tarjoaa erinomaista energiatehokkuutta ja huomattavia säästöjä lämmityskuluissa heti ensimmäisestä päivästä lähtien. 

Pitkälti huoltovapaan laitteen keskimääräinen käyttöikä on noin 15–20 vuotta. Ammattilaisen mitoittama ja asentama maalämpöpumppu on investointi pitkälle tulevaisuuteen. 

Tilaa omasi ›

LVI-urakointi

Asiantuntevaa LVI-urakointia uudis- ja saneerauskohteisiin suunnittelusta lähtien.

Luotettavuus, laatu ja asiakastyytyväisyys ovat meille ensijaisia arvoja. Haluamme olla kumppani, joka tuo lisäarvoa jokaiseen projektiin ja luo kestäviä LVI-ratkaisuja, jotka palvelevat asiakkaitamme pitkällä tähtäimellä.

Tulemme mielellämme keskustelemaan kanssasi lisää toiveistasi ja siitä, miten voimme olla avuksi juuri sinun LVI-projektissasi!

Kysy lisää ›

Halu tehdä paremmin on myös asiakkaidemme etu

"Yhteydenpito oli helppoa ja sain selkeät vastaukset kysymyksiini. Työ hoitui ajallaan ja jälki oli siistiä, ehta ammattilainen. Kiitos!"

"Ei paremmin voi olla! Aivan mahtava lämpötila makuuhuoneissa ja saunassa lattia myös lämmin. Kiitos!"

"Vilu Works vakuutti välittömästi asiantuntemuksellaan. Sama homma jatkui kun asentaja tuli paikalla korjaamaan rikkoutuneen lämpöpumpun. Korjaus ei rajoittunut vain akuutin vian korjaukseen vaan samalla tuli fiksattua pari muutakin juttua."

"Erittäin asiantunteva ja ammattimainen palvelu. Myös perheen rakennusalan ammattilainen oli sitä mieltä. Lisäksi mukavia kavereita!"

"Vilu Worksin kanssa vesi-ilmalämpöpumppuprojektimme sujui todella hienosti! Aikataulut ja kustannukset pitivät ja asiointi oli kaikin puolin erittäin miellyttävää. Suosittelen lämpimästi!"

"Vaimokin hehkutti, että nyt kävi kerrankin ammattilainen paikalla, joka tiesi, mitä tehdä ja viitsi vähän vilkaista ympärilleen eikä vaan tehdä yhtä juttua ja lähteä menemään. Se jos mikä on hyvä palaute jos vaimo kehuu!"

"Hieno homma! Vessan, khh ja kylppärin lattiat lämpiävät nyt hyvin 25 asteen menovedellä. Kiitos hyvästä työstä!"

Häiriön sattuessa soita 050 512 4596

Kiinnostuitko? Anna meidän auttaa sinua!

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita